Αγγελίες

H ENTERG ΚΑΙ Ο ΗΡΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Γίνετε μέλος του πιο αξιόπιστου Δικτύου Μεταπωλητών Υπηρεσιών & Προϊόντων Ενέργειας στην Ελλάδα.
Η enterg είναι ο εμπορικός βραχίονας του ΗΡΩΝ, του κορυφαίου ιδιώτη παραγωγού και προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας. Η enterg αναπτύσσει το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο Πανελλαδικό Δίκτυο Μεταπωλητών υπηρεσιών και προϊόντων ενέργειας στην Ελλάδα σε τελικούς καταναλωτές. Αναζητούμε τους πιο ισχυρούς επαγγελματίες ανά γεωγραφική περιοχή.
Η enterg επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων, που απευθύνεται κυρίως σε πελάτες λιανικής, δηλαδή σε οικιακούς πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ενθαρρύνει ωστόσο και την προσέλκυση μεγάλων εταιρικών πελατών μέσω του δικτύου συνεργατών της.
O ΗΡΩΝ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας εταιρικών πελατών Μέσης και Χαμηλής Τάσης και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ενέργειας από το 2000. Πλέον μέσω της enterg, o ΗΡΩΝ μπαίνει δυναμικά και στην αγορά οικιακών πελατών και στοχεύει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.
O ΗΡΩΝ δραστηριοποιείται στην Παραγωγή, Προμήθεια και Εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και διαθέτει την υποστήριξη τριών μεγάλων ενεργειακών Ομίλων:
- Του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από συμβατικές και Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ) στην Ελλάδα και διεθνώς.
- Της ENGIE (πρώην GDF Suez), του μεγαλύτερου ανεξάρτητου παραγωγού και προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο.
- Της QATAR PETROLEUM, που είναι επίσης παγκόσμια ηγετική δύναμη στον ενεργειακό χάρτη.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να εισέλθετε και να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας στον πιο ελκυστικό και ταχύτατα εξελισσόμενο κλάδο της ελληνικής αγοράς.

Τηλ. 210 6968668 Email: info@enterg.r Web Site: www.enterg.gr

Για την δημοσίευση των αγγελίων σας, παρακαλώ στείλτε μας
την αγγελία σας με email στο 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ευχαριστόυμε.

Αγγελία - ζήτηση εργασίας

ΚΥΡΙΑ από Ρουμανία ζητά εργασία σε φύλαξη ηλικιωμένων μέρα-νύχτα. Τηλ. 6984693376

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ διαμερίσματα 42 τ.μ., 32 τ.μ. και 46 τ.μ.- 2ου ορόφου, επιπλωμένα, πλήρως κατάλληλα για φοιτητές με αυτόνομη θέρμανση επι της οδού 28ης Οκτωβρίου 39, Τρίπολη.
Τηλ. 6979 449988

Ζητούνται άτομα

Ζητούνται άτομα ηλικίας 18-40 με άνεση στην επικοινωνία για να στελεχώσουν τμήμα marketing στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και του νομού Αρκαδίας. Δυνατότητα εργασίας και τηλεφωνικά. Ελεύθερο ωράριο, Βιογραφικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητείται Ιατρός η Διαιτολόγος

ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΙΑΤΡΌΣ Ή ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΌΓΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ 6938834430.

Ζητείται χειριστής

Ζητείται χειριστής γεωργικού μηχανήματος (τρακτέρ) που να έχει δίπλωμα για αγροτικές εργασίες στο Παρθένιο Αρκαδίας.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977316218.

Ενοικιάζεται Τριάρι και Δυάρι

Ενοικιάζονται α) Τριάρι 80τ.μ. 3ου ορόφου και β) Δυάρι 50τ.μ. 3ου ορόφου επί της οδού Καλαμών 64 Τρίπολη τηλ. 2710.237808

Ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού - Γυμνασίου

Πτυχιούχος Οικονομικής Σχολής με πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνει το διάβασμα μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου. Ιδιαίτερα φιλικές τιμές.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6945-058445
Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration