Αγγελίες

Για την δημοσίευση των αγγελίων σας, παρακαλώ στείλτε μας
την αγγελία σας με email στο 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ευχαριστόυμε.

Τεχνικός Hλεκτρονικών Υπολογιστών

TΕΧΝΙΚΟΣ H/Y με επαγγελματική εμπειρία αναλαμβάνει πάσης φύσεως επισκευές σταθερών η φορητών υπολογιστών όπως :

Αναβαθμίσεις/Επισκευές/Συντήρηση/Καθαρισμός/Εγκατάσταση Software/Hardware/Αφαιρεση Ιων/Format/Υποστήριξη σε θέματα δικτύων και πάσης φύσεως αλλα προβλήματα

Πολύ προσιτές τιμές

Πάνος: 6955808499email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγγελία - ζήτηση εργασίας

ΚΥΡΙΑ από Ρουμανία ζητά εργασία σε φύλαξη ηλικιωμένων μέρα-νύχτα. Τηλ. 6984693376

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ διαμερίσματα 42 τ.μ., 32 τ.μ. και 46 τ.μ.- 2ου ορόφου, επιπλωμένα, πλήρως κατάλληλα για φοιτητές με αυτόνομη θέρμανση επι της οδού 28ης Οκτωβρίου 39, Τρίπολη.
Τηλ. 6979 449988

Ζητούνται άτομα

Ζητούνται άτομα ηλικίας 18-40 με άνεση στην επικοινωνία για να στελεχώσουν τμήμα marketing στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης και του νομού Αρκαδίας. Δυνατότητα εργασίας και τηλεφωνικά. Ελεύθερο ωράριο, Βιογραφικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητείται Ιατρός η Διαιτολόγος

ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΙΑΤΡΌΣ Ή ΔΙΑΙΤΟΛΌΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΌΓΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ 6938834430.

Ζητείται χειριστής

Ζητείται χειριστής γεωργικού μηχανήματος (τρακτέρ) που να έχει δίπλωμα για αγροτικές εργασίες στο Παρθένιο Αρκαδίας.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977316218.

Ενοικιάζεται Τριάρι και Δυάρι

Ενοικιάζονται α) Τριάρι 80τ.μ. 3ου ορόφου και β) Δυάρι 50τ.μ. 3ου ορόφου επί της οδού Καλαμών 64 Τρίπολη τηλ. 2710.237808

Ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού - Γυμνασίου

Πτυχιούχος Οικονομικής Σχολής με πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνει το διάβασμα μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου. Ιδιαίτερα φιλικές τιμές.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6945-058445
Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration