Διασκέδαση


Καρναβαλικές εκδηλώσεις διοργανώνονται σε όλη την Πελοπόννησο, το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς. Οι εκδηλώσεις αυτές, σε κάποιες περιοχές, έχουν μαζικό χαρακτήρα και προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες, ακόμα και εκτός Πελοποννήσου, ενώ σε άλλες περιοχές οι γιορτές έχουν πιο παραδοσιακό χρώμα. Παντού όμως η σάτιρα αποτελεί το βασικό στοιχείο και τα τοπικά προβλήματα κάθε περιοχής κυριαρχούν στην θεματολογία των καρναβαλιστών.

 Οι σημαντικότερες των καρναβαλικών εκδηλώσεων έχουν ως εξής:


Κατηγορία Διασκέδαση
Διαβάστε περισσότερα...

Η McLaren αποκαλύπτει για πρώτη φορά φωτογραφίες του τέρατος των 986bhp σε πίστα και στο εσωτερικό του. Σε φοβίζει; Θα έπρεπε…


Κατηγορία Διασκέδαση
Διαβάστε περισσότερα...

Άμεσα ξεκινούν εργασίες για την ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, από την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας.


Κατηγορία Διασκέδαση
Διαβάστε περισσότερα...

Αρχίζει αύριο, Πέμπτη 17 Ιουλίου, στο Μέγαρο Χορού, με την παράσταση του Nederlands Dans Theater 2, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που φέτος συμπληρώνει είκοσι χρόνια.


Κατηγορία Διασκέδαση
Διαβάστε περισσότερα...

ΤοUNDEROCKFESTIVALξεκινάτο 2014. Είναι η πρώτη οργανωμένη και συστηματική απόπειρα διοργάνωσης και καθιέρωσης ενός Pop-RockFestival στην Πελοπόννησο, ευρύτερης απήχησης, μεγαλύτερης κλίμακας από τις έως σήμερα πρωτοβουλίες – τόσο από απόψεως συμμετεχόντων σχημάτων και αναμενόμενης προσέλευσης κοινού, όσο και υλικοτεχνικής (οπτικοακουστικής) υποδομής. Ειδικότερα όμως, είναι η πρώτη απόπειρα δημιουργίας ενός συναυλιακού γεγονότος με διάρκεια 2 ημερών, γεγονός που από μόνο του σηματοδοτεί την ευρύτητα του concept, πέρα από τα στενά όρια της ημερήσιας συναυλίας.


Κατηγορία Διασκέδαση
Διαβάστε περισσότερα...
Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration