Η McLaren αποκάλυψε το εσωτερικό της McLaren P1 GTR


Η McLaren αποκαλύπτει για πρώτη φορά φωτογραφίες του τέρατος των 986bhp σε πίστα και στο εσωτερικό του. Σε φοβίζει; Θα έπρεπε…


Η νέα McLaren P1 GTR θα διαθέτει τιμόνι εμπνευσμένο από ένα αυτοκίνητο του πρωταθλήματος της Formula 1 (MP4-23), με το οποίο ο Lewis Hamilton κέρδισε το 2008 το πρωτάθλημα.
Αυτό αποδεικνύει τη σοβαρότητα της McLaren να κάνει τη P1 GTR να είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου σε δρόμο αλλά και σε πίστα. Σας αποκαλύπτουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του εσωτερικού του. Το τιμόνι που διαθέτει είναι ένα τιμόνι που είναι τώρα έξι ετών.
Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η P1 GTR είναι ένα ακόμα πιο σκληρή, πιο ισχυρή έκδοση του ήδη αρκετά ισχυρού «εργοστασιακού» P1. Είναι ο συνδυασμός του 3,8-λίτρων twin-turbo V8 και του ηλεκτροκινητήρα που παράγουν τώρα τα επιβλητικά 986bhp, 83bhp περισσότερο από το συνηθισμένο Ρ1.
Αυτό τον καιρό βρίσκεται σε δυναμικές δοκιμές, σε μια σειρά διεθνών αγωνιστικών πιστών και αυτές οι πρώτες εικόνες του, αναδεικνύουν τις αεροδυναμικές πινελιές και το βελτιωμένο σύστημα ψύξης του. Το γεγονός αυτό το κάνει να μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από μια ταινία του Μπάτμαν.
Επίσης ρίξαμε μια καλή ματιά στο εσωτερικό, και τι τιμόνι. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, παίρνει τα σημεία από την MP4-23, με τους διακόπτες λειτουργίας στο κέντρο, DRS και IPAS κουμπιά στις επάνω γωνίες, η εκκίνηση του κινητήρα στην κάτω δεξιά γωνία και ένα κουμπί με την ένδειξη «Boost» σε στυλ του γνωστού σε όλους μας KITT υπάρχει επίσης. Συνολικά, φαίνεται εξαιρετική.
Τα καθίσματα είναι ελαφρωμένα όπως είναι στα DTM, ζώνες 5 σημείων που διαμορφώνονται ειδικά για κάθε οδηγό, το κέλυφος των καθισμάτων είναι από ανθρακονήματα. Και αν και είναι αρκετά ελαφρωμένο, εξακολουθεί να υπάρχει A/C, μια σίγουρα αναγκαία λύση, όταν πιλοτάρεις σχεδόν 1,000bhp.
Κάθε ιδιοκτήτης της P1 GTR θα πάρει μαζί με το αμάξι και ένα πρόγραμμα οδήγησης για να βελτιώσει έτσι την ικανότητα του ή της «στις πιο εμβληματικές εικονικές πίστες της Formula 1» σε όλο τον κόσμο.
Πιθανώς μια σοφή κίνηση, θεωρώντας ότι μόλις 30 αναμένεται να κατασκευαστούν, το καθένα θα κοστίζει περίπου 2.560.000 Euro. Να φοβάσαι!

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα προαπαιτούμενα πεδία (*)

Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration