Σε διαδικασία τροχοδρόμησης εισέρχεται έως τα τέλη του τρέχοντος έτους ο διαγωνισμός ΣΔΙΤ για το νέο αεροδρόμιο της Τρίπολης. Εως τον Δεκέμβριο πρόκειται να δημοσιοποιηθεί η σχετική προκήρυξη για την προσέλκυση ιδιωτών και ήδη ιδιαίτερη σπουδή δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες της Ε , ο μεγαλύτερος lowcostcarrier της Μέσης Ανατολής και των αραβόφωνων αγορών.


Κατηγορία Πελοπόννησος

Μια φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου  όπου κρατάει όπλο προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ιταλού ευρωβουλευτή Ignazio Cορρaο που τον ρώτησε για τη σημασία της μια και φαίνεται να είναι κοντά στον φράχτη των συνόρων με την Τουρκία και ρώτησε αν είναι αληθινή.


Κατηγορία Ελλάδα

Εικοσιπεντάχρονος Βρετανός, μέλος πληρώματος ιστιοπλοϊκού, εταιρείας που πραγματοποιεί κρουαζιέρες, εντοπίστηκε να επιπλέει με απώλεια αισθήσεων, σήμερα τα ξημερώματα, μέσα στο λιμάνι της Πλάκας Λεωνιδίου.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Στη μνήμη των ανώνυμων προσφύγων (Φωτο)


Ήταν ο καλύτερος και προσφορότερος τρόπος για να τιμήσει η ευγνωμονούσα πατρίς όλους εκείνους τους Έλληνες που ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους τη Μικράς Ασίας βρήκαν καταφύγιο και στοργή στα μέρη μας, στην περιοχή των Φιλικών. Η ανέγερση του Μνημείου της προσφυγιάς, λαμπρού και επιβλητικού στη θέση της πλατείας Φιλικών, προσφορά του ευπατρίδη επιχειρηματία Γιώργου Καραγιάννη, ως  «μια οφειλή στους γονείς μου» όπως είπε, μεταφέρει μηνύματα σε όλο τον κόσμο για  τον πόνο και τους καημούς του κάθε πρόσφυγα και κάθε ξενιτεμένου.


Κατηγορία Πολιτισμός

Με το μισό πόδι στη Τρίπολη οι Καναδοί


Πολύ ωραία. Έπεσαν λέει, οι υπογραφές για την λειτουργία του αεροδρομίου της Τρίπολης ως αεροδρομίου κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας. Μέχρι εδώ, όλα καλά κι ωραία. Από δω και πέρα όμως, τι γίνεται; Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο μόνος δρόμος για να λειτουργήσει είναι αυτός που χρησιμοποιήθηκε και για τα σκουπίδια: ΣΔΙΤ και ανταγωνιστικός διάλογος από την στιγμή που θα ενδιαφερθούν για την όλη ιστορία, μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια και τράπεζες.


Κατηγορία Αρκαδία

Θα γίνει φέτος στην Τρίπολη στο τέλος Ιουλίου το 8ο Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο με συμμετοχή των Αρκαδικών Ομοσπονδιών Αμερικής, Αυστραλίας και Καναδά. Αυτή τη φορά την προεδρία θα έχει η Αυστραλία με Πρόεδρο τον κ. Χρήστο Τσιμόγιαννη.


Κατηγορία Πολιτισμός

Ποσό 3 δισ. ευρώ άντλησε τελικά το υπουργείο Οικονομικών από τα 5ετή ομόλογα, με την επάνοδο στις αγορές, για πρώτη φορά μετά το 2010, να χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επιτυχής.


Κατηγορία Ελλάδα

Οι προκρατήσεις για την Πελοπόννησο το 2014 από τη Μεγάλη Βρετανία, παρουσιάζουν αύξηση σε σχέση με το 2013 κατά 15%, σημείωσε ο Ν. Ιωσηφίδης (Noel Josephides), πρόεδρος της ομάδας Abta, που αποτελεί σύνδεσμο των tour operators της Μεγάλης Βρετανίας με περισσότερα από 1.200 μέλη.


Κατηγορία Πελοπόννησος

Ο αναπληρωτής πρέσβης της Ινδονησίας στην Ελλάδα, Yayat Sugiatna, και ο πρόξενος, Muhammad Iqbal, επισκέφθηκαν σήμερα την Τρίπολη και συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, όπου συζήτησαν την ανάπτυξη εμπορικών και τουριστικών συνεργασιών.


Κατηγορία Πελοπόννησος

Την ανάγκη η Ευρώπη να αποδείξει τον διαμεσολαβητικό της ρόλο στην ουκρανική κρίση, υπογράμμισε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την κατάσταση στην Ουκρανία.


Κατηγορία Ελλάδα
Σελίδα 1 από 50
Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration