Επικαιρότητα

Χωρίς εξηγήσεις!
Απο την επόμενη εβδομάδα ο Φρεφονηπιακός Σταθμός “Σχίζα” ειδοποίησε τους γονείς οτι σταματά να παρέχει τη φροντίδα του και όλες τις λοιπές υπηρεσίες που παρείχε μέχρι τώρα στα βρέφη, χωρίς να τους δώσει άλλη εξήγηση για την ακατανόητη αλλαγή!. Πρέπει να σημειωθεί οτι τα μικρά παιδιά κάθε πρωϊ παραδίδονται στη φροντίδα των νηπιαγωγών πληρώνοντας και μηνιαία εισφορά που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει σε ευκαταφρόνητα ποσά. Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος της δαπανης καταβάλλεται μέσω ΕΣΠΑ για τις πτωχότερες οικογένειες.
Για την ανήκουστη και αιφνίδια απόφαση της διοίκησης της Κοινωγελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης (ΚΕΔΗΤ) δεν έχει δοθεί καμιά εξήγηση μέχρι τώρα, αλλά όλες οι πιθανές εκτιμήσεις δίνονται γιατί είναι γνωστή εδώ και τρία χρόνια η χαώδης και καθόλου καλή οικονομική κατάσταση της Επιχείρησης του Δήμου. Που θα διατεθούν όμως τα χρήματα του ΕΣΠΑ οταν σταματά η φροντίδα στα νήπια;

Κατηγορία Επικαιρότητα
Διαβάστε περισσότερα...

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε δυναμικά το παρόν στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών «ProWein», που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2017 στον εκθεσιακό Messe Dϋsseldorf στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία.

Κατηγορία Επικαιρότητα
Διαβάστε περισσότερα...

Για έκτη συνεχή χρονιά οι μαθητές του ιστορικού Παγκυπρίου Γυμνασίου της Λευκωσίας επισκέπτονται την Αρκαδία, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδρομής της Σχολής που καθιερώθηκε με την ένταξή της στο Διεθνές Δίκτυο Αρκαδία και την ανακήρυξή της ως συμβολικής έδρας της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας το 2011.

Κατηγορία Επικαιρότητα
Διαβάστε περισσότερα...

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας παρεβρέθηκε σε σημαντική ενημερωτική εκδήλωση ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.

Κατηγορία Επικαιρότητα
Διαβάστε περισσότερα...

Σταδιακή αναπροσαρμογή των ασφαλιστικών εισφορών κλάδου σύνταξης μισθωτών, από 01/01/2017 έως 01/01/2020, προβλέπει εγκύκλιος που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Κατηγορία Επικαιρότητα
Διαβάστε περισσότερα...

Τα «κόκκινα» δάνεια που είχε χορηγήσει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) υπάγονται στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του «νόμου Κατσέλη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (νόμος 3869/2010), όπως αποφάνθηκε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με την υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασή της.

Κατηγορία Επικαιρότητα
Διαβάστε περισσότερα...
Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration