Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ARCADIAPRESS.GR ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΥΛΗ-ΜΑΘΗΤΩΝ


Η μεγάλη σημερινή πορεία των μαθητών της Τρίπολης με κύριο αίτημα την άμεση καθαριότητα της πόλης απ΄ τα σκουπίδια, κατέληξε στο Δημαρχείο, οπού αντιπροσωπεία των παιδιών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δ. Παυλή και συζήτησαν σχετικά, κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία των Μεσών Ενημέρωσης.Το «ARCADIAPRESS.GR» όμως, κατάφερε να «τρυπώσει» στο γραφείο του Δημάρχου κατέγραψε όλα όσα ειπώθηκαν εκεί, και σας τα παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις

1 σχόλιο

  • Μήτσος

    Ψεύτη Παυλή μην κοροϊδεύεις τα παιδιά και βγάλε τα σκουπίδια από την πόλη. Ο Σμυρνιώτης ετοίμασε την προσωρινή διαχείριση (μελέτες, περιβαλλοντικά, μισθώσεις κ.λ.π.) που τώρα λες ότι ξεκινάς, έστειλε για προσυμβατικό έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο τη σύμβαση με το ΤΕΙ Κρήτης αλλά το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάνθηκε ότι η αρμοδιότητα και της προσωρινής διαχείρισης είναι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
    Υ.Γ.1 Η Αγία Τριάδα ορίστηκε στα πλαίσια της έκτακτης ανάγκης - κατά παρέκκλιση της συνηθισμένης διαδικασίας όπως επιβάλλει η σχετική νομοθεσία (Σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ) - και έχει λιγότερα από 20000 τόνους και όχι 50000 που ισχυρίζεσαι και τα πρόστιμα τα βάζει ο Τατούλης για να συγκαλύψει τις ευθύνες του.
    Υ.Γ.2 Δεν έχεις καταλάβει ότι είσαι Δήμαρχος και συνεχίζεις να κάνεις αντιπολίτευση στην μειοψηφία.

    Μήτσος Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα προαπαιτούμενα πεδία (*)

Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration