ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ "ΑΓΑΠΗΝΟΡΑΣ 2017"


Για έκτη συνεχή χρονιά οι μαθητές του ιστορικού Παγκυπρίου Γυμνασίου της Λευκωσίας επισκέπτονται την Αρκαδία, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδρομής της Σχολής που καθιερώθηκε με την ένταξή της στο Διεθνές Δίκτυο Αρκαδία και την ανακήρυξή της ως συμβολικής έδρας της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας το 2011.


Δώδεκα μαθητές και μαθήτριες συνοδευόμενοι από δύο καθηγητές θα περιηγηθούν στην Αθήνα και την Αρκαδία, από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2017, επισκεπτόμενοι Μουσεία, Αρχαιολογικού Χώρους, φυσικές καλλονές και πόλεις της μητροπολιτικής Αρκαδίας, το Ναύπλιο και την Αθήνα, συνοδευόμενοι από μαθητές και καθηγητές του αδελφού 4ου ΕΠΑΛ Τρίπολης και στελέχη της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης ο Όμιλος των Φίλων της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας Τρίπολης διοργανώνει ειδική εκδήλωση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 και ώρες 7.30-9.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό για να υποδεχθεί και να τιμήσει τους «Αρκαδικούς Βλαστούς» του Αγαπήνορα, βασιλιά των Αρκαδών από την Τεγέα και σύμφωνα με τη παράδοση και τους θρύλους, πρώτου οικιστή της Κύπρου την εποχή του Τρωικού Πόλεμου..

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα προαπαιτούμενα πεδία (*)

Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration