Σύμβουλοι εναντίον δημάρχου

Απλήρωτοι για μήνες οι εργαζόμενοι του Δήμου στην ΚΕΔΗΤ διαμαρτυρήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. - Φανερή η επιδεικτική αδιαφορία του Παυλή

Κακοδιαχείριση: Η ΚΕΔΗΤ χρωστάει συνολικά περίπου 8000.000 ευρώ!

Η συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης εξελίχθηκε όπως περίμεναν ο παρευρισκόμενοι δημότες. Ο δήμαρχος κ. Παυλής δέχτηκε μπαράζ επιθέσεων και κατηγοριών απο τη δημοτική αντιπολίτευση για το μέλλον της ΚΕΔΗΤ για το οποίο δεν προδικάζεται τιποτα αισιόδοξο. Η δημοτική Επιχείρηση είναι καταχρεωμένη. Μόνο στο ΙΚΑ χρωστάει 360.000 ευρώ για ασφάλιστρα των υπαλλήλων της ενώ συνολικά τα χρέης της με πρόχειρους υπολογισμούς φτάνουν τα 800.000 ευρώ. Ο δήμαρχος εκείνο που κάνει είναι να μην απαντάει στις αιτιάσεις των συμβούλων του αλλά και των δημοσίων σχολίων οτι είναι ο βασικός υπεύνος της κατάντιας της ΚΕΔΗΤ που φτάνει και σε βαθμό αξιόποινων πράξεων απο την “εξαφάνιση” δεκάδων χιλιάδων ευρώ απο τα ταμεία της Επιχείρησης - πράγμα για το οποίο έχει προσωπικά καταγγελθει ο ίδιος απο πολιτικό υφισταμενό του πριν απομακρυνθεί απο την ΚΕΔΗΤ.
Εν τω μεταξύ μετά τη παραίτηση του κ. Σπ. Δημόπουλου που είχε μόλις πρόσφατα τοποθετήσει ο δήμαρχος και οοποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά το χάος που βρήκε στη διαχείριση της Επιχείρησης, ο Παυλής όρισε νέο Προεδρεύοντα το κ. Ρουσσιώτη Γρηγ. μέχρι πρόσφατα άτυπο; επιτηρητή στα Σπήλαια του Κάψια και “κολλητό του” σύμφωνα με τις φημολοίες, μέχρις ότου επιστρέψει η κα Δ. Μπρακουμάτσου... η οποία έχει δηλώσει απο καιρό στα “Καθημερινά Νέα” οτι “ουδέποτε θα επιστρέψει ...”.
Τα ελλείμματα στην ΚΕΔΗΤ επισήμανε πρώτος κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 15.11 ο πρών δήμαρχος κ. ι. Σμυρνιώτης ενω για ..τον ίδιο λόηο αν τεπιτέθηκε ο Παυλής με βαριές εκφράσεις.
Ο Ι. Σμυρνιώτης ανέφερε οτι είναι πεπεισμένος πλέον μετά απο τόσα χρόνια οτι έχει τελεσθεί αξιόποινη πράξη και οικονομικό σκάνδαλο σε βάρος της ΚΕΔΗΤ.
Για τους ίδιος λόγους κατηγόρησε το δήμαρχο και ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Τζούμης και επισημαίνοντας την κατάσταση που βρίσκονται τα παιδιά και οι παιδικοί Σταθμοί, επισημαίνοντας και την απουσία των ορκωτών λογιστών τους οποίους ο δήμαρχος είχε πεί πως θα εγκαταστήσει πριν δύο χρόνια, για να ελέγξουν την οικονομική κατάσταση της ΚΕΔΗΤ - που ουδέπεουε έπραξε εμπαίζοντας το δημοτικό Συμβούλιο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα προαπαιτούμενα πεδία (*)

Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration