Σοβαρές ζημιές προκάλεσε έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε σήμερα το απόγευμα την Αρκαδία και τη Μεσσηνία, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που σε κάποιες περιοχές άσπρισε ο τόπος.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Χιονίζει από το μεσημέρι σ’ όλη την ορεινή βόρεια και κεντρική Πελοπόννησο, ακόμα και μέσα στην Τρίπολη - που την τελευταία ώρα παρουσιάζει ύφεση η χιονόπτωση - το έχει στρώσει.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Η λασποβροχή που έπεσε στην πόλη μας ήταν ένα καλό τεστ όσον αφορά τη λειτουργία των αποχετεύσεων σε έργα που έγιναν στο κέντρο της πόλης.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Λόγω πτώσης γέφυρας και υποχώρησης τμήματος του οδοστρώματος από την κακοκαιρία, διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Περδικονερίου-Φτεριάς στη Γορτυνία, με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Σταλακτίτες… στο Δόξα Πατρί! (Φωτό)


Οι σταλακτίτες είναι ένα όμορφο θέαμα. Οι παγωμένοι σταλακτίτες είναι κι αυτοί ένα όμορφο θέαμα, ίσως όμως και αρκετά επικίνδυνο.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Μεγάλες ζημιές έχει προκαλέσει η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών σε καλλιέργειες στην Μεσσηνία, τη Λακωνία και την Αργολίδα.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Ήλιος με δόντια χθές και σήμερα σε όλη την Πελοπόννησο λόγω του χιονιά και του παγετού, με θερμοκρασίες που έφτασαν τους -10 βαθμούς στην Τρίπολη, τους -13 στην ορεινή Αρκαδία και τους -2 στο 'Αργος. Αποκαταστάθηκε και κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Ανήλικος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον εθνικό δρόμο Τρίπολης- Καλαμάτας, λίγο μετά τη σήραγγα στο ύψος του Καλογερικού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια ανατράπηκε. Οι γονείς και το ένα παιδί τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ η μητέρα βρίσκεται στο χειρουργείο.


Κατηγορία Επικαιρότητα

Χιονίζει ακατάπαυτα, από το πρωί σήμερα, στα ορεινά της Πελοποννήσου, ενώ τις τελευταίες δύο ώρες είναι σε εξέλιξη χιονοθύελλα στην κεντρική Πελοπόννησο, ακόμα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Μέσα στην Τρίπολη το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα, ενώ με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στην πόλη, και κυρίως σε δρόμους με μικρή κίνηση.

Κατηγορία Επικαιρότητα

Η κακοκαιρία, που από το πρωί εξελίσσεται στην Πελοπόννησο, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην Τρίπολη και στην περιοχή της Σκυρίτιδας.


Κατηγορία Επικαιρότητα
Σελίδα 1 από 12
Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration