Αρκαδία


Χορευτικά και με το άνοιγμα βιβλίου ευχών, παραπόνων και παρεμβάσεων προς την δημοτική αρχή, ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει το 2015 η Τρίπολη, μέσα από δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, που οργανώνονται από δύο διαδικτυακές ομάδες εθελοντών και υποστηρίζει ο Δήμος Τρίπολης.


Κατηγορία Αρκαδία
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δήμος Τρίπολης, για το έτος 2015 θα πραγματοποιήσει την λειτουργία θερινών τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με  στόχο την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων μητέρων, κατά προτεραιότητα των πολύτεκνων και των μονογονεϊκών οικογενειών… Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1 Ιουλίου 2015 και θα διαρκέσει έως την 31 Αυγούστου 2015, θα περιλαμβάνει δε δύο (2) ώρες εικαστικά, δύο (2) ώρες γυμναστική-χορός-παιχνίδι,  δύο (2) ώρες λογοτεχνία εκπαιδευτικές δράσεις,  δύο (2) ώρες θεατρικό παιχνίδι.


Κατηγορία Αρκαδία
Διαβάστε περισσότερα...

Τα στοιχεία του χάρτη αφορούν το χώρο που ο Δήμος Τρίπολης επέλεξε ως προσωρινή λύση για την αποθήκευση των σκουπιδιών. Μελετώντας τα, μπορεί κανείς να βγάλει κρίσιμα συμπεράσματα για τους κινδύνους που απειλούν το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Δημιουργεί δε ερωτηματικά η χρόνια τακτική του Δήμου για προσωρινές λύσεις και μετάθεση οριστικής λύσης στο μέλλον. Πράγμα που επιβεβαιώνει η συνεχής έλλειψη στοιχείων στις μελέτες που υποβάλλονται. Ποιός τελικά εξυπηρετείται; Μήπως τα μεγάλα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από μεγάλο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών;


Κατηγορία Αρκαδία
Διαβάστε περισσότερα...

Θέλουμε να ζήσουμε στην Ευρώπη με τα ίδια δικαιώματα που έχουν οι ευρωπαίοι λαοί κι όχι έρποντας, υπογράμμισε κατά την ομιλία του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με ευθύνη την Διοικητική Μεταρρύθμιση Γιώργος Κατρούγκαλος, που εκπροσώπησε μαζί με τον υφυπουργό Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος Κυνουρίας.


Κατηγορία Αρκαδία
Διαβάστε περισσότερα...

Πάνω από 1.000 μαθητές της Τρίπολης βγήκανε σήμερα στο δρόμο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απερίγραπτη εικόνα που παρουσιάζει η πόλη με τα σκουπίδια.


Κατηγορία Αρκαδία
Διαβάστε περισσότερα...

Στον παλαιό ΧΑΔΑ Λεβιδίου στη θέση Μαγούλα έφτασαν τρία απορριμματοφόρα του δήμου Τρίπολης, γύρω στις 10.30 το πρωί σήμερα, προκειμένου να αποθέσουν σκουπίδια. Στην είσοδο της χωματερής ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί κάτοικοι του Λεβιδίου και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι δεν επέτρεψαν την είσοδο των απορριμματοφόρων να αδειάσουν με αποτέλεσμα τα οχήματα του δήμου ύστερα από την ένταση που δημιουργήθηκε να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.


Κατηγορία Αρκαδία
Διαβάστε περισσότερα...
Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration