"Ξημερώνει μια μέρα ελπίδας για την παράταξη και την πατρίδα μας", υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Βλάσης, για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ


Ξημερώνει μια μέρα ελπίδας για την παράταξη και την πατρίδα μας τόνισε με δηλώσεις του ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, που άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο 'Αστρος Κυνουρίας, για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία και μετέπειτα, επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα σε Λεωνίδιο, Τυρό και Τρίπολη.


Ο βουλευτής σε δηλώσεις του υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι, «η σημερινή μέρα είναι μια νέα αρχή για την Νέα Δημοκρατία, μια ημέρα ελπίδας για την Ελλάδα»

Πρόσθεσε ότι, «σήμερα δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι η μεγάλη παράταξή μας και η χώρα. Ο πρώτος, ο νέος πρόεδρός μας, θα είναι ο εγγυητής της δημοκρατικής πορείας της χώρας μας, ο σύντομα πρωθυπουργός, ο δεύτερος στρατιώτης όπως όλοι μας».

Επιπλέον ο Κώστας Βλάσης σημείωσε ότι, «χαίρομαι για την εκ νέου μαζική συμμετοχή των φίλων της Νέας Δημοκρατίας στη σημερινή διαδικασία. Να είστε σίγουροι ότι ξημερώνει μια μέρα ελπίδας για την παράταξη και την πατρίδα μας».

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα προαπαιτούμενα πεδία (*)

Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration