Πολιτισμός

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στις 7.00μ.μ. η Χορωδία Τρίπολης στα πλαίσια του τετραήμερου αφιερώματος για τον ποιητή Ν. Γκάτσο. Tρεις δεξιοτέχνες Tριπολίτες θα μας χαρίσουν μια υπέροχη ποιοτική βραδιά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Πρόκειται για τον διπλωματούχο πιανίστα Παναγιώτη-Χρήστο Αλουπογιάννη, γνωστό δικηγόρο στην πόλη μας, τον Θανάση Μουρλά διπλωματούχο βιολονίστα και καθηγητή βιολιού και την Άννα-Μαρία Μπιλίδα επαγγελματία τραγουδίστρια έντεχνου τραγουδιού. Θα προλογίσει o ποιητής και εκδότης Γ.Χρονάς. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κατηγορία Πολιτισμός
Διαβάστε περισσότερα...

Αφιέρωμα μνήμης στη ζωή και το έργο του μεγάλου Γάλλου ελληνιστή Jacques Lacarriere, οργανώνει και θα πραγματοποιήσει ο δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού το προσεχές Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα του Βουλευτικό, στο Ναύπλιο.

Κατηγορία Πολιτισμός
Διαβάστε περισσότερα...

Μπύρα ή κρασί; Απασχολούσαν τους ανθρώπους τέτοια διλήμματα χιλιάδες χρόνια πριν;


Κατηγορία Πολιτισμός
Διαβάστε περισσότερα...

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», σας προσκαλεί στην ετήσια Γενική Συνέλευσή του όπου θα γίνει απολογισμός του έργου του και παρουσίαση του επιστημονικού προγραμματισμού για το έτος 2016. Θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κυριακή 21 Φεβρουάριου 2016 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Μεγάλο Καφενείο, στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Κατηγορία Πολιτισμός
Διαβάστε περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Τρίπολης «Arcadia Screenings», που πραγματοποιήθηκε από το δήμο Τρίπολης και την οργανωτική επιτροπή «Tripolis-Arcadia 2021», στο πλαίσιο διεκδίκησης από την Τρίπολη του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.


Κατηγορία Πολιτισμός
Διαβάστε περισσότερα...

Την ερχόμενη Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπως την έχει καθιερώσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, ανοίγει τις πύλες του το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τρίπολης «Arcadia Screenings», που επιδιώκει να καθιερωθεί και να μετεξελιχθεί σε θεσμό.


Κατηγορία Πολιτισμός
Διαβάστε περισσότερα...
Copyright 2012 by Arcadia Press / Supported by I.C.T.Lab

Login or Register

LOG IN

fb iconLog in with Facebook

Register

User Registration